Skip to main content
  Uutinen

Katso SuomiAreena -paneelimme verkossa tai kuuntele podcast

By 12.7.2017 11 huhtikuun, 2019 No Comments

Yrittäjyys ei ole kaikkien juttu, joten miksi yrittäjyyttä pitää opetella jo lapsena ja nuorena? Ketkä rakentavat pärjäävää Suomea? Onko tulevaisuus huippuosaajien vai onko taviksilla toivoa?

YES-verkoston, YES Satakunnan ja Suomen 4H:n yhteinen keskustelutilaisuus Miksi ihmeessä kaikista pitää tulla nyt yrittäjiä? Millä taidoilla nuoret rakentavat tulevaisuuden Suomea? pidetään Porin kaupungintalon pihalla perjantaina 14. heinäkuuta kello 13.30. Jos et pääse paikalle, voit katsoa keskustelun myös katsomo.fi:ssä:

https://www.katsomo.fi/#!/jakso/33001006/suomiareena/786952/162-miksi-ihmeessa-kaikista-pitaa-tulla-nyt-yrittajia

Paneelissa keskustelevat Hjallis Harkimo, Sari Rautio, Olli Ojamo, Aki Kerminen ja Johanna Lamberg ja sen juontaa YES Satakunnan Jenni Rajahalme.

Tahdotko osallistua keskusteluun sosiaalisessa mediassa? Seuraa ja kommentoi Twitterissä hashtageilla #yrittäjyyskasvatus, #tavis ja #suomiareena.

Keskustelutilaisuus on kuunneltavissa myös podcastina puhemediapalvelu Kiekussa, joka on aloitteleva start-up. SuomiAreenan keskusteluja voi kuunnella Kiekun iOS-sovelluksella ja Kiekun palvelussa osoitteessa kieku.com seuraamalla SuomiAreena-kanavaa. Jotta podcasteja voi kuunnella, tulee sinne luoda omat tunnukset. Palvelun käyttö on maksutonta.


kuva: suomiareena.fi