Skip to main content
  Uutinen

Leena Peltola on Kouvolan seudun YES Agentti 2017

By 14.12.2017 21 helmikuun, 2019 No Comments

Kouvolan seudun vuoden YES Agentti 2017 on Leena Peltola.

Leena Peltola on varsin lyhyessä ajassa saanut luotua Kouvolan seudun ammattiopistoon (KSAO) myönteisen ilmapiirin yrittäjyyskasvatusta ja erityisesti NY-ohjelmien käyttöä kohtaan.

Peltolalla on pitkä kokemus yrittäjyyskasvatuksesta useassa ammattiopistossa niin Seinäjoelta, Lahdesta kuin Kuopiosta. Hän on toimii KSAO:n opettajien yrittäjyystiimin aktiivisena jäsenenä.

YES Agentti – yrittäjyyskasvatuksen kehittäjä -tunnustuksen on myöntänyt YES Kouvola ja Valtakunnallinen YES ry.

– Leena Peltola on omalla personaalisella tavallaan saanut luotua Kouvolan seudun ammattiopistoon myönteisen ilmapiirin yrittäjyyskasvatuksen edistämiseen ja tuonut KSAO:n yrittäjyystiimiin uutta intoa, kertoo YES Kouvolan aluepäällikkö Reijo Vaurula.

YES Kouvola kiittää Leena Peltolaa myös yrittäjyyshengen valamisesta paitsi opettajiin myös opiskelijoihin. Tauon jälkeen on KSAO:on tänä syksynä syntynyt  jo 10 NY-yritystä usealle koulutusalalle, muun muassa logistiikkaan ja hiusalalle.

Tunnustus annettiin Peltolalle 14.12.2017 YES-verkoston joulupuurotilaisuudessa, jossa palkittiin kaikki verkoston vuoden 2017 agentit.

Valtakunnallinen YES ry ja YES-verkosto palkitsee vuosittain jokaiselta YES-alueelta toimijan, joka on työssään edistänyt esimerkillisesti yrittäjyyskasvatusta. Tunnustus myönnetään henkilölle, tiimille tai organisaatiolle joka:

  • uudistaa koulutusta ja kehittää yrittäjyyskasvatusta
  • osallistuu yrittäjyyskasvatuksen toteuttamiseen
  • rakentaa koulu-yritysyhteistyötä
  • luo verkostoja ja toimii niissä aktiivisesti
  • omaa myönteisen asenteen ja innostaa muita mukaan

Kaikki Vuoden YES Agentit julkistettiin 14. joulukuuta Helsingissä.

YES Kouvola
Aluepäällikkö Reijo Vaurula
reijo.vaurula@kinno.fi
Puh 02061 56457

Kouvolan seudun ammattiopisto
Lehtori Leena Peltola
leena.peltola@ksao.fi
Puh 02061 55822