Skip to main content
  Uutinen

Löydä oma tapasi toteuttaa yrittäjyyskasvatusta – tapaa YES-verkosto ja muut Suomen yrittäjyyskasvatustoimijat Educa-messuilla

By 4.12.2019 No Comments

Tule tutustumaan yrittäjyyskasvatuksen palveluja tarjoaviin organisaatioihin ja löytämään parhaat pedagogiset mallit yrittäjämäisten valmiuksien eteenpäin viemiseksi koulutuksessa.

YES-verkosto on mukana Vuoden 2020 Educa-messuilla Suomen yrittäjyyskasvatustoimijoiden yhteisellä Tralla-osastolla.

Mukana osastolla ovat YES-verkoston lisäksi Talous ja Nuoret TAT, Nuori Yrittäjyys ry, Opinkirjo, LUT-yliopisto, Suomen Yrittäjät, Suomen 4H-liitto ry sekä Skills Finland.

Teemana yrittäjämäiset valmiudet ja miten niitä voi kasvattaa

Miten istutat oppijoissa rohkeuden ja kokeilun riemua? Entä miten kasvatat aloitteellisuutta ja omien vahvuuksien tunnistamista? Tralla-osastolla pureudutaan etenkin yrittäjämäisiin valmiuksiin ja niihin keinoihin, malleihin ja materiaaleihin, joiden avulla valmiuksia kasvatetaan oppijoissa.

Osastolla kävijät pääsevät myös itse kokeilemaan tralla.fi -palvelua, ja opastusta käyttöön on tarjolla. Tralla-palvelu kokoaa yhteen Suomen yrittäjyyskasvatuksen ja -koulutuksen toimijat, palvelut ja materiaalit. Opettajat voivat myös lisätä palveluun omia yrittäjyyskasvatusmallejaan.

Tralla-osaston löydät Educassa aivan opettajan olohuoneen vierestä, paikasta 6g70.

Yrittäjämäisiä valmiuksia voi kasvattaa jo esiopetuksesta alkaen – muodostuuko teidän kunnassa yrittäjyyskasvatuksen polku?

Tralla.fi -palvelussa esitellään yrittäjyyskasvatuksen polku -malli, jossa kuvataan yrittäjyyskasvatus yhtenäisenä jatkumona esiopetuksesta korkea-asteelle.

Jatkumo mahdollistaa oppilaitosten johdonmukaisen ja tavoitteellisen yrittäjyyskasvatuksen, jolloin oppija saa tukea yrittäjämäisten valmiuksien kehittymiseen kaikilla kouluasteilla.

Toteutuuko yrittäjyyskasvatuksen polku teidän kunnassa? Yrittäjyyskasvatuksen kehittämiseen saat tukea ja verkostoja YESiltä. Lue lisää YESin palveluista: yrittäjyyskasvatuksen kehittäminen, valmennukset, koulu-yritysyhteistyö.

Löydät meidät Educa-messuilla täältä: osasto 6g70

Lue lisää Educa-messuista: educa.messukeskus.com

Tutustu tralla.fi-palveluun: tralla.fi

Mitä ovat yrittäjämäiset valmiudet? Lue lisää