Skip to main content
  Uutinen

Tule tutustumaan nuorten yrityksiin – Uskalla Yrittää -semifinaalit käynnissä

By 4.1.2018 11 huhtikuun, 2019 No Comments

Suomen parhaat NY-yritykset kokoontuvat jälleen Nuori Yrittäjyys ry:n Uskalla Yrittää -finaaliin Helsinkiin huhtikuussa. Nyt ovat käynnissä alueelliset semifinaalit, joissa nuoret pääsevät esittelemään yritystään ja myymään sen tuotteita ja palveluja.

NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan oppilaitoksessaan osallistuvat nuoret pyörittävät tämän lukuvuoden ajan oikealla rahalla toimivia NY-yrityksiään.

Vuosi huipentuu Uskalla Yrittää -finaaliin Helsinkiin 18.-19. huhtikuuta 2018. Finaali on NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman SM-kilpailu, joka kokoaa nuorten yritykset ympäri Suomen kilpailemaan Suomen mestaruudesta ja EM-kisapaikasta.

Finalistit valitaan eri puolilta Suomea alueellisissa semifinaaleissa, jotka järjestävät YES-aluetoimijat sekä Nuori Yrittäjyys ry.

Ensimmäiset semifinaalit pidettiin joulukussa Oulussa ja Lahdessa. Seuraavien semifinaalien ajankohdat ovat:

17.-18.1.  Etelä-Pohjanmaa
1.2.          Pohjanmaa
6.2.         Keski-Suomi
7.2.         Kainuu
7.2.         Pirkanmaa
8.2.         Kotka-Hamina
16.2.        Keski-Pohjanmaa
20.2.       Pohjois-Karjala
21.2.        Etelä-Savo
22.2.        Pohjois-Savo
6.3.         Satakunta
7.3.         Varsinais-Suomi
9.3.         Uusimaa

Katso tarkemmat ajat ja paikat osoitteesta uskallayrittaa.fi/semifinaalit. NY Uskalla Yrittää -semifinaalehin on vapaa pääsy.

Tutustu kisaan: Uskallayrittaa.fi

Lisätietoa semifinaaleista ja NY-yritysten ilmoittautumisesta löydät osoitteesta uskallayrittaa.fi/semifinaalit. Finaalin lähestyessä sivustolla pääset myös tutustumaan finalistiyrityksiin sekä tutustumaan opettajille suunnattuun ohjelmaan.

YES-verkosto toimii opettajien apuna ohjelman käyttöönotossa, auttaa yritysten kanssa verkostoitumisessa ja järjestää ohjelmakoulutusta. Lue lisää YESin NY-aluepalveluista.