Skip to main content
  Uutinen

Tutustu uusiin nettisivuhimme!

By 19.3.2019 No Comments

YES-verkoston uudistuneilta nettisivuilta löydät entistä helpommin tietoa, materiaalia ja tukea omaan yrittäjyyskasvatustyöhösi.

YES on asiantuntijaverkosto, joka kehittää yrittäjyyskasvatusta ja yhteistyötä niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin.

Edistämme yrittäjyyskasvatusta valmentamalla opetushenkilöstöä, kehittämällä koulutusta, rakentamalla koulu-yritysyhteistyötä tarjoamalla materiaaleja opetukseen. Uudistetulta nettisivuiltamme löydät entistä helpommin tietoa, materiaalia ja tukea omaan työhösi:

Tutustu materiaaleihimme. Sivuillamme voit lukea ja ladata itsellesi yrittäjyyskasvatuksen materiaaleja ja erilaisia työpohjia.

Mitä uutta yrittäjyyskasvatuksessa? Lue artikkeleistamme uutisia ja tarinoita, miten yrittäjyyskasvatusta toteutetaan muualla. Olethan jo tilannut YES-uutiskirjeen?

Kaipaatko lisäkoulutusta? Suurin osa YESin valmennuksista on maksuttomia, ja järjestämme myös webinaareja, joihin voit osallistua omalta koneeltasi. Tapahtumakalenteristamme löydät tulevat tapahtumat ja valmennukset.

Voit myös pyytää YES-valmennusta oppilaitokseesi: palveluistamme näet, mitä valmennuksia tarjoamme. Muita palvelujamme ovat erilaiset mallit ja tuki koulu-yritysyhteistyöhön, yrittäjyyskasvatuksen kehittäminen ja NY-aluepalvelut.

Yrittäjyyskasvatus on yhteistyötä. Tunnetko jo oman YES-aluetoimijasi? Katso yhteystiedoistamme ja YES-aluesivuilta, onko alueellasi jo YES-aluetoimisto. Aluetoimijamme auttavat paikallisessa verkottamisessa ja antavat tukea yrittäjyyskasvatuksen aloittamiseen ja kehittämiseen. Ole yhteydessä!

Seuraathan meitä myös somessa: