Skip to main content
  Uutinen

YES-agentti – yrittäjyyskasvatuksen kehittäjä -tunnustus OSAOn opettaja Anu Pokelalle

By 24.1.2019 20 helmikuun, 2019 No Comments

Opettaja Anu Pokela Oulun seudun ammattiopistolta palkittiin ansioituneesta työstä yrittäjyyskasvatuksen edistämisessä.

YES Agentti – yrittäjyyskasvatuksen kehittäjä -tunnustus on myönnetty 17 toimijalle eri puolella Suomea. Pohjois-Pohjanmaan tunnustus jaettiin Uskalla Yrittää -semifinaalin yhteydessä perjantaina Oulussa Kauppakeskus Valkeassa.

Tunnustus myönnetään toimijalle, joka on edistänyt yrittäjyyskasvatusta ja yrittäjämäistä toimintakulttuuria omassa lähiympäristössään. Tunnustuksen myöntää yrittäjyyskasvatuksen valtakunnallinen toimija YES ry, jonka Pohjois-Pohjanmaan toimintaa koordinoi Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE.

– Palkittu Anu Pokela on innostava ja rohkea työelämään verkostoitunut opettaja, jonka ohjauksessa opiskelijat ylittävät itsensä. Hän tekee työelämäyhteistyötä sujuvasti sekä kansallisella että kansainvälisellä kentällä, kertoo palkinnon jakanut YES Pohjois-Pohjanmaan aluepäällikkö Leena Eskola MicroENTREstä.

Hänen kanssaan palkintoa oli jakamassa maakunnallisen ToTYk -yrittäjyyskasvatushankkeen projektipäällikkö Kaija Arhio Centria-amk:sta.

YES-verkoston tavoitteena on, että jokainen suomalainen lapsi ja nuori saa yrittäjyyskasvatusta kouluasteesta ja paikkakunnasta riippumatta ja että jokaisella opettajalla on valmiudet toteuttaa yrittäjyyskasvatusta omassa työssään.

Katso kaikki palkitut Vuoden YES Agentit: Suomen parhaat yrittäjyyskasvattajat palkittiin: tässä ovat vuoden YES Agentit 2018

Uskalla Yrittää -semifinaali on osa Nuori Yrittäjyys ry:n Vuosi yrittäjänä -ohjelmaa, jossa opiskelijat perustavat lukuvuoden ajaksi oikealla rahalla toimivan NY-yrityksen. Semifinaalin käytännön järjestelyistä vastasivat yhteistyössä Nuori Yrittäjyys ry, Oulun seudun ammattiopisto ja YES Pohjois-Pohjanmaa. Lue, miten semifinaalissa kävi: uskallayrittaa.fi/semifinaalit-kayntiin-oulussa-paapalkinnot-ouluun-oulunsaloon-ja-kempeleeseen.

kuvat: Maria Juntunen