Skip to main content
  Uutinen

YES ry:n hallitus vuodelle 2022

By 11.1.2022 No Comments

YES ry:n hallituksessa jatkaa innostunut ja motivoitunut joukko yrittäjyyskasvatuksen ja yrittäjyyden asiantuntijoita.

YES ry:n sääntömääräisessä syyskokouksessa 15. joulukuuta 2021 valittiin yhdistyksen hallitus vuodelle 2022.

Hallituksen kokoonpano pysyi samana. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Anne Vuorinen Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keudasta.

Muut hallituksen jäsenet vuonna 2022 ovat Anne Gustafsson-Pesonen (Xamk), Jari-Pekka Niemi (Prizztech Oy), Maria Taipale (Raision seudun koulutuskuntayhtymä), Hanna Munter (Varsinais-Suomen Yrittäjät ry), Marja Heinistö (Design Marja), Matti Muhos (Oulun yliopisto, Kerttu Saalasti instituutti) Juhamatti Konttaniemi (henkilöjäsen) ja Petrikki Tukiainen (henkilöjäsen).

– On hienoa jatkaa yhteistyötä sitoutuneen ja innostuneen hallituksen kanssa. Meillä on yhteinen halu kehittää yrittäjyyskasvatusta ja vahvistaa YES-verkostoa. Hallituksessamme on monipuolinen asiantuntemus yrittäjyyden ja yrittäjyyskasvatuksen edistämisen kentästä. Puheenjohtaja Anne Vuorisen johdolla  YES ry on todellakin yrittäjyyskasvatuksen suunnannäyttäjä, sanoo YES ry:n toiminnanjohtaja Sanna Lehtonen.

YES on Suomen merkittävin yrittäjyyskasvatuksen kehittäjäverkosto, joka yhdistää kunnan toimijat rakentamaan vaikuttavampaa yrittäjyyskasvatusta niin kansallisesti kuin alueellisestikin. Lue lisää YESin toiminnasta ja palveluista.

YES on yrittäjyyskasvattajien oma verkosto – yhdistys, joka kokoaa yhteen kaikki henkilöt ja tahot, jotka tahtovat kehittää yrittäjyyskasvatusta. Yhdistyksen jäseninä on koulutuksenjärjestäjiä, oppilaitoksia, elinkeinoyhtiöitä, kehittämisyhtiöitä, yrittäjäjärjestöjä, yhdistyksiä, työelämän organisaatioita, koulutuksen kehittäjiä, yrittäjiä ja yksityishenkilöitä. Lue lisää jäsenyydestä täältä.