Skip to main content
  Uutinen

YES ry:n hallitus vuodelle 2023

By 19.12.2022 18 joulukuun, 2023 No Comments

YES ry:n hallituksessa jatkaa innostunut ja motivoitunut joukko yrittäjyyskasvatuksen ja yrittäjyyden asiantuntijoita.

YES ry:n sääntömääräisessä syyskokouksessa 8. joulukuuta 2022 valittiin yhdistyksen hallitus vuodelle 2023.

Hallituksen kokoonpano pysyi samana. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Anne Vuorinen Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keudasta.

Muut hallituksen jäsenet vuonna 2023 ovat Anne Gustafsson-Pesonen (henkilöjäsen), Jari-Pekka Niemi (Prizztech Oy), Maria Taipale (Raision seudun koulutuskuntayhtymä), Hanna Munter (Varsinais-Suomen Yrittäjät ry), Marja Heinistö (Design Marja), Matti Muhos (Oulun yliopisto, Kerttu Saalasti instituutti) Juhamatti Konttaniemi (henkilöjäsen) ja Petrikki Tukiainen (henkilöjäsen).

– YES-verkostolla on hallitus, jolla on kykyä ja näköaloja katsoa yrittäjyyskasvatusta eri näkökulmista.  Puheenjohtaja Anne Vuorisen johdolla hallitustyöskentely on ollut eteenpäin vievää ja se on paitsi vahvistanut YES-verkoston toimintaa, niin tuonut uusia avauksia koko yrittäjyyskasvatuksen kenttään, iloitsee YES ry:n toiminnanjohtaja Sanna Lehtonen

YES on Suomen merkittävin yrittäjyyskasvatuksen kehittäjäverkosto, joka yhdistää kunnan toimijat rakentamaan vaikuttavampaa yrittäjyyskasvatusta niin kansallisesti kuin alueellisestikin. Lue lisää YESin toiminnasta ja palveluista.

YES on yrittäjyyskasvattajien oma verkosto – yhdistys, joka kokoaa yhteen kaikki henkilöt ja tahot, jotka tahtovat kehittää yrittäjyyskasvatusta. Yhdistyksen jäseninä on koulutuksenjärjestäjiä, oppilaitoksia, elinkeinoyhtiöitä, kehittämisyhtiöitä, yrittäjäjärjestöjä, yhdistyksiä, työelämän organisaatioita, koulutuksen kehittäjiä, yrittäjiä ja yksityishenkilöitä. Lue lisää jäsenyydestä täältä.