Skip to main content
  Uutinen

Kuka tai mikä tekee hyvää yrittäjyyskasvatustyötä? Ehdota vuoden YES Agenttia 2023

By 16.10.2023 No Comments

Nosta esiin oman kuntasi tai alueesi yrittäjyyskasvatustyötä ja kerro, kuka tai mikä on tänä vuonna kehittänyt esimerkillisesti yrittäjyyskasvatusta.

Me YES-verkostossa tahdomme nostaa esille sitä työtä, jota Suomessa tehdään yrittäjyyskasvatuksen ja koulutuksen kehittämiseksi.

Siksi palkitsemme YES Agentti – yrittäjyyskasvatuksen kehittäjä -tunnustuksella vuosittain toimijoita, jotka ovat edistäneet yrittäjyyskasvatusta omassa lähiympäristössään. Nyt sinäkin voit ehdottaa hyviä henkilöitä, tiimejä tai yhteisöjä palkittaviksi. Ehdotukset voi lähettää nettilomakkeella – voit ehdottaa vaikka useampaa.

Onko ehdotuksesi opettaja, oppilaitos, virkamies, kolmannen sektorin toimija vai kenties koko kunta?

Ehdotuksia ehtii lähettää 20.11.2023 asti. Kaikki vuoden YES Agentit julkistetaan joulukuussa. Aiemmin palkitut YES Agentit löydät täältä.

YES Agentti – yrittäjyyskasvatuksen kehittäjä on vuosittain myönnettävä tunnustus, ja sen myöntää Valtakunnallinen YES ry yhdessä YES-verkoston kanssa.

YES on palkinnut yrittäjyyskasvatuksen kehittäjiä jo vuodesta 2011 alkaen. Ennen vuotta 2016 tunnustuksen nimi oli Vuoden YES-opettaja, ja sen saattoi ainoastaan yksittäinen opettaja. Vuodesta 2016 YES on palkinnut vuoden YES Agentteja. Kaikki palkitut löydät täältä.