Skip to main content
  Uutinen

Kuka tai mikä tekee hyvää yrittäjyyskasvatustyötä? Ehdota YES Agenttia 2019!

By 5.9.2019 16 lokakuun, 2019 No Comments

Tunnetko rohkeita opettajia, uraauurtavia rehtoreita, yrittäjämäisiä kouluja tai loistavia tiimejä tai yhteisöjä? Ehdota meille kuka, mikä tai ketkä ansaitsisivat mielestäsi YES Agentti -tunnustuksen.

Me YES-verkostossa tahdomme nostaa esille sitä työtä, jota Suomessa tehdään yrittäjyyskasvatuksen ja koulutuksen kehittämiseksi.

Siksi palkitsemme YES Agentti – yrittäjyyskasvatuksen kehittäjä -tunnustuksella vuosittain toimijoita, jotka ovat edistäneet yrittäjyyskasvatusta omassa lähiympäristössään. Agentit valitaan niiltä alueilta, joilla YES-verkosto toimii (Etelä-Pohjanmaa, Etelä Savo, Imatra, Kainuu, Kanta-Häme, Kokkola, Keski-Suomi, Keski-Uusimaa, Kotka-Hamina, Kouvola, Lappi, Pohjois-Pohjanmaa, Satakunta, Varsinais-Suomi).

Nyt sinäkin voit ehdottaa hyviä tyyppejä, tiimejä tai yhteisöjä palkittaviksi. Ehdotukset voi lähettää nettilomakkeella – ehdota vaikka useampaa!

YES Agentti – yrittäjyyskasvatuksen kehittäjä on vuosittain myönnettävä tunnustus, ja sen myöntää Valtakunnallinen YES ry yhdessä YES-verkoston kanssa. Vuoden YES Agentit valitsee YES ry:n hallitus ja ne julkistetaan joulukuussa YES-joulupuurojen yhteydessä.

Viime vuonna YES Agentti -tunnustuksen sai 17 aktiivista toimijaa ympäri Suomea. Lue lisää: Suomen parhaat yrittäjyyskasvattajat palkittiin: tässä ovat vuoden YES Agentit 2018