Skip to main content
  Uutinen

Kuka tai mikä tekee hyvää yrittäjyyskasvatustyötä? Ehdota YES Agenttia 2021

By 15.11.2021 29 marraskuun, 2021 No Comments

Tunnetko rohkeita opettajia, uraauurtavia rehtoreita, yrittäjämäisiä kouluja, loistavia tiimejä tai yhteisöjä, edistyksellisiä kuntia? Ehdota meille kuka, mikä tai ketkä ansaitsisivat mielestäsi YES Agentti -tunnustuksen.

Me YES-verkostossa tahdomme nostaa esille sitä työtä, jota Suomessa tehdään yrittäjyyskasvatuksen ja koulutuksen kehittämiseksi.

Siksi palkitsemme YES Agentti – yrittäjyyskasvatuksen kehittäjä -tunnustuksella vuosittain toimijoita, jotka ovat edistäneet yrittäjyyskasvatusta omassa lähiympäristössään.

YES Agentti – yrittäjyyskasvatuksen kehittäjä on vuosittain myönnettävä tunnustus, ja sen myöntää Valtakunnallinen YES ry yhdessä YES-verkoston kanssa.

Kuka tai mikä tai ketkä pitäisi sinun mielestäsi palkita? Ehdota!

Nyt sinäkin voit ehdottaa hyviä tyyppejä, tiimejä tai yhteisöjä palkittaviksi. Ehdotukset voi lähettää nettilomakkeella – voit ehdottaa vaikka useampaa!

Ehdotuksia ehtii lähettää 29.11.2021 asti. Kaikki vuoden YES Agentit julkistetaan 15. joulukuuta.

YES on palkinnut yrittäjyyskasvatuksen kehittäjiä jo vuodesta 2011 alkaen. Ennen vuotta 2016 tunnustuksen nimi oli Vuoden YES-opettaja, ja sen saattoi ainoastaan yksittäinen opettaja. Vuodesta 2016 YES on palkinnut vuoden YES Agentteja. Kaikki palkitut löydät täältä.