Skip to main content
  Uutinen

Kutsu: Ammatillisen toisen asteen yrittäjyysverkosto kokoontuu 21.1.2021

By 11.12.2020 16 joulukuun, 2020 No Comments

Ammatillisen toisen asteen yrittäjyysverkoston tavoitteena on toimia yrittäjyyspedagogiikan ja yrittäjyyden kehittämisen sekä keskustelun ja vaikuttamisen foorumina.

YES ry kutsuu yrittäjyysverkoston koolle ammatillisen koulutuksen järjestäjien toiveesta.

– Tällaista yrittäjyyskasvatuksen kehittämiseen keskittyvää ammatillisen koulutuksen verkostoa ei Suomessa vielä ole. Ajatus yhteisestä yrittäjyysverkostosta sai vahvaa tukea koulutuksen järjestäjille tekemässämme kyselyssä, joten tahdoimme toimia aloitteentekijänä yrittäjyysverkoston koollekutsujana, sanoo YES ry:n toiminnanjohtaja Sanna Lehtonen.

Ammatillisen koulutuksen yrittäjyysverkoston tehtävänä on kehitystyön lisäksi vahvistaa yhteistyötä ammatillisen koulutuksen järjestäjien kesken sekä vaikuttaa päättäjiin ja muihin yrittäjyyttä ja koulutusta edistäviin tahoihin.

Yrittäjyysverkoston ensimmäinen tapaaminen tammikuussa

Yrittäjyysverkoston ensimmäinen kokoontuminen pidetään torstaina 21.1.2020 kello 15 verkossa. Kokoontuminen on siirretty joulukuulta.

– Harmillisten päällekäisyyksien vuoksi katsoimme järkeväksi siirtää kokoontumisen, jotta kaikki ilmoitautuneet tahot pääsevät mukaan.

Kaikille koulutuksen järjestäjille on lähetetty kutsu, mutta jos se ei ole jostain syystä tullut perille, voi olla yhteydessä Sanna Lehtoseen: 045 357 2716, sanna@yesverkosto.fi

Aloitustapaamisen tarkoitus on kiteyttää yrittäjyysverkoston toiminta-ajatusta sekä sopia tavoitteet verkoston toiminnalle vuodelle 2021. Alkuvaiheessa verkostoon voivat liittyä mukaan kaikki ammatillisen toisen asteen koulutuksen järjestäjätahot. Mukana olevat tahot nimeävät 1-2 yhteyshenkilöä. Jatkossa verkostoa laajennetaan tarpeen mukaan.

Lue lisää: Vauhtia ammatillisen toisen asteen yrittäjyyskasvatukseen: yrittäjyysverkosto kutsuu yhteiseen kehittämistyöhön