Skip to main content
  Uutinen

Olemme mukana Educassa – tule tutustumaan uuteen JEKKU-osaamisympäristöön!

By 20.1.2023 6 huhtikuun, 2023 No Comments

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa tänä keväänä julkaistavasta toisen asteen oppijoille suunnatusta osaamisympäristöstä.

YES-verkosto on mukana Pohjoismaiden johtavassa opetus- ja kasvatusalan Educa 2023 -tapahtumassa, joka järjestetään Messukeskuksessa 27.–28.1.2023.

Löydät meidät osastolta 6n2, jossa pääset tutustumaan Ilona IT:n Emill.fi -palveluun ja palvelussa pian julkaistavaan JEKKU-osaamisympäristöön.

JEKKUssa toisen asteen opiskelijat tunnistavat ja sanoittavat omaa yrittäjyys- ja työelämäosaamistaan. Sisältöjen teemoja ovat muun muassa itsetuntemus ja unelmointi, projektiosaaminen, yrittäjyysosaaminen ja verkosto-osaaminen. Osaamisympäristö on myös yhteisöllinen, mikä mahdollistaa vuorovaikutuksen, verkostoitumisen ja sisällön tuottajien ja käyttäjien kohtaamisen yhdessä ja samassa paikassa.

JEKKUa pilotoidaan parhaillaan Satakunnassa, ja nyt Educassa siihen pääsevät tutustumaan myös Satakunnan ulkopuoliset toimijat! Oppimisympäristö valmistuu käyttöönotettavaksi keväällä, jonka jälkeen se on avoin kaikille toisen asteen opiskelijoille.

Nähdään Educassa! Lue lisää messuista osoitteessa educa.messukeskus.com.

JEKKU-osaamisympäristö on kehitetty ESR-rahoitteisessa Open Platform Entrepreneurship Education for Future Work -hankkeessa, jossa mukana ovat Valtakunnallisen YESin lisäksi Prizztech Oy ja Satakunnan koulutuskuntayhtymä.

Oletko satakuntalainen toimija? Lue täältä, miten pääset mukaan hankkeen yrittäjyyskasvatuksen ekosysteemiin.