Skip to main content
  Uutinen

YES ry:n hallituksen puheenjohtajaksi Anne Gustafsson-Pesonen

By 19.12.2023 No Comments

YES ry:n sääntömääräisessä syyskokouksessa 14. joulukuuta 2023 valittiin yhdistyksen hallitus vuodelle 2024.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin KTT, johtaja Anne Gustafsson-Pesonen (Tampereen yliopisto jatkuva oppiminen).

Muut hallituksen jäsenet vuonna 2024 ovat Jari-Pekka Niemi (Prizztech Oy), Maria Taipale (Raision seudun koulutuskuntayhtymä), Hanna Munter (Varsinais-Suomen Yrittäjät ry), Marja Heinistö (Design Marja), Matti Muhos (Oulun yliopisto, Kerttu Saalasti instituutti) Juhamatti Konttaniemi (henkilöjäsen) ja Petrikki Tukiainen (henkilöjäsen).

– Odotan innolla, että pääsemme uuden puheenjohtajan kanssa tiivistämään yhteistä työtä yrittäjyyskasvatuksen edistämiseksi. Anne Gustafsson-Pesosella on laajat verkostot ja vahva tutkimustausta, jota lähdemme hyödyntämään YES-verkoston työssä. Haluan lämpimästi myös kiittää edellistä puheenjohtajaa Anne Vuorista innostavasta yhteistyöstä ja toivotan hänelle antoisia eläkepäiviä, sanoo YES ry:n toiminnanjohtaja Sanna Lehtonen.

YES on Suomen merkittävin yrittäjyyskasvatuksen kehittäjäverkosto, joka yhdistää eri toimijat rakentamaan vaikuttavampaa yrittäjyyskasvatusta niin kansallisesti kuin alueellisestikin. Lue lisää YESin toiminnasta ja palveluista.

YES on yrittäjyyskasvattajien oma verkosto – yhdistys, joka kokoaa yhteen kaikki henkilöt ja tahot, jotka tahtovat kehittää yrittäjyyskasvatusta. Yhdistyksen jäseninä on koulutuksenjärjestäjiä, oppilaitoksia, elinkeinoyhtiöitä, kehittämisyhtiöitä, yrittäjäjärjestöjä, yhdistyksiä, työelämän organisaatioita, koulutuksen kehittäjiä, yrittäjiä ja yksityishenkilöitä. Lue lisää jäsenyydestä täältä.

Anne Gustafsson-Pesonen on tänä vuonna väitellyt tohtoriksi. Hänen väitöskirjansa Developing and Evaluating Entrepreneurship Education – Three case studies on Entrepreneurial Development Coaching in Teacher Training, the Impact of Entrepreneurship Education Projects, and Experiential Entrepreneurship Education in Basic and Higher Education käsittelee yrittäjyyskasvatuksen kehittämistä ja arviointia.

Lue lisää uutisesta: Kiinnostaako yrittäjyyskasvatuksen kehittäminen, arviointi ja johtaminen? Lue nämä painotuoreet tutkimukset aiheesta